Meniu
Cosul meu

Despre noi

SUNTEM ELECTRO-IMPORT, DE 20 DE ANI MEREU ACEIAȘI!

Îți oferim Electrocasnice de Calitate, import Germania!


Suntem pe piață din 2003, avem două decenii de experiență. Echipa noastră este formată și acum, de atâția ani la rând, din aceiași depanatori cu experiență și din același personal prietenos.


Cu ce ne ocupăm?

Ne ocupăm personal de importul produselor electrocasnice din Germania încă de la început. Le aducem în punctul nostru de lucru, le recondiționăm, le testăm calitate și le verificăm, apoi le punem la vânzare la cele mai avantajoase prețuri.


Avem un stoc permanent de peste 200 de produse, oferind posibilitatea să-ți alegi diverse electrocasnice de calitate pentru casa ta. Desfășurăm și un program de buyback avantajos și oferim diferite discount-uri în funcție de volum sau în funcție de alte condiții personalizate.


De ce să ne alegi pe noi?

Fiecare client trebuie să fie mulțumit în relația cu noi, așa încât noi promitem un singur lucru: indiferent de problemă, vom găsi soluția cea mai avantajoasă. Experiența și cunoștințele noastre din domeniu au demonstrat acest lucru de-a lungul timpului.


Până la urmă, nu degeaba avem același număr de telefon de peste 20 de ani, nu-i așa? Clienții noștri ne cunosc și ne respectă, iar noi le oferim cele mai avantajoase soluții pentru nevoile lor.